Vanliga frågor

Om kablarna

Vilken kabel ska jag köpa?


Skriv gärna vilka enheter ni önskar ladda och skicka dem till oss via chattbubblan längst ner till höger, så återkommer vi vanligtvis inom 24h med en personlig rekommendation till er!

Vilka kontakter ska jag köpa?


Vår rekommendation till er är att köpa 1st kontakt till varje enhet som ni önskar ladda i huset. Våra kablar blir smidigare och smidigare desto fler kablar och kontakter du har! Snart är din vardag friad från kabelkrångel!

Passar den till skal?


Våra kontakter passar till 99% av alla skal som kan laddas med en vanlig laddkabel. Som tur är så erbjuder vi dig som kund att testa våra kablar i 30 dagar, så oroa er inte över detta!

Generellt

Leveransinfo


Gå till vår sida om leveransinformation genom att klicka på länken nedan!

Klicka här för att se Leveransinfo

- Om du inte fått din beställning så dubbelkolla gärna att du angivit rätt adress via bekräftelsemailet, därefter kontakta oss per mail på love@norie.se och skicka er fullständiga adress + beställningsnummer.

Garanti

 

🥇 Som kund hos oss har du ett års garanti från leveransdatum.

🤝 Detta innebär att vi ersätter delar av produkten eller hela produkten ifall den under normal användning blivit obrukbar på grund av ett materialfel eller fabrikationsfel.

🔨 Garantin gäller inte för skador eller estetiska defekter som uppkommit av normalt slitage eller vårdslös hantering.

❤️ Om du anser att produkten inte uppfyller kraven, skicka oss ett meddelande så återkommer vi till dig snarast!

Klicka här för att se fullständga Villkor

Returer

 

⭐️ Vi som jobbar på Norie har som största mål att du som kund är nöjd. Vi jobbar dag ut och dag in inte bara på att förbättra vår service, men också våra produkter.

Klicka här för att se vår Returpolicy

Har du några problem?

Kabeln laddar inte / glappar.


Kolla in vår sida kring rengöring av kabeln och se även till så att kabeln är kompatibel med din enhet. Vår "Ladda datorn" är endast kompatibel med usb-c enheter.

- Se rengöringssidan här

Kontaktformulär