7 Anledningar att använda en magnetkabel!

7 Anledningar att använda en magnetkabel!

1. 84% av konsumenter har upplevt problem med telefonladdare under de senaste två åren enligt en studie från kommissionen (2019).

Med en magnetisk laddkabel och ett fåtal kontakter så kan du resa med och ladda alla dina enheter på ett smidigt sätt.

2. Priset är detsamma som många vanliga laddkablar

Samma pris men mer komfort, då du inte längre behöver leta runt i en låda efter "den där laddkabeln" som du brukar använda till din bluetooth högtalare. Om familjemedlemmar har olika telefoner så kan alla använda samma kabel.

3. Fungerar till Apple Carplay och Android Auto 🚗

Den smidigaste kabeln att ha i bilen, eftersom att den är magnetisk, men också kompatibel med din bil.

4. Du kan använda kabeln till dataöverföring

Vare sig du överför bilder till datorn, spelar musik vi kabeln eller laddar över en bok till din läsplatta så kan du använda en NORIE kabel.

5. Slipp kabelbrott!

aldrig mer en trasig kabel

En magnetisk kabel kan inte böjas på samma skadliga sätt som en vanlig laddkabel. Kabeln klickar endast loss innan den hinner ta slitas av att böjas.

6. Testa i 30 dagar

Om du inte är nöjd efter 30 dagar så är det bara att skicka tillbaka kabeln! Vi vill att alla kunder ska vara nöjda! Därför vill vi att Ni som kund ska kunna testa kabeln fritt!

Köp din kabel idag
Tillbaka till blogg

2 kommentarer

Eftersom ni inte svarar på mail p.g.a överfull mailkorg:
Hejsan! En undran! Vad är fel? Nu har alla mina 3 kontakter smällt samman och blivit oanbändbara. Köptes i augusti 2022!

Christina Almén

Köpte en kabel för en tid sedan något med laddöverföringen blev fel telefonen varnade för överhettning törs ej använda den

Bo Söderberg

Lämna en kommentar